такими новинами ділишся з задоволенням. Недавно відбулося неймовірне дитяче свято “Диво дей для дітей” – ФСТ “Динамо” України у співпраці з КМО “Динамо”. були щасливими партнерами цієї захоплюючої та маштабної події, яка розгорнулася в самому серці ТРЦ Respublika Park ! ????

На нашій локації “Динамо” всі охочі відвідувачі Respublika Park мали унікальну можливість поспілкуватися з видатними тренерами та спортсменами столичної організації “Динамо”. Ми влаштували незабутнє спілкування та всі охочі спробували свої уміння у фехтуванні, боротьбі самбо та стрільбі із лазерної зброї – одній з дисциплін сучасного п’ятиборства! ????????

Але особливою перлиною заходу стали неймовірні виступи кращих спортсменів КДЮСШ “Юний динамівець” відділення боротьби самбо та ДЮСШ “Динамівець” з фехтування на головній сцені. Вони просто зачарували всіх своїми неймовірними навиками та вміннями! ????????

Ми були неймовірно щасливі створити це чудове свято для дітей! Бачити посмішки та радість на обличчях маленьких героїв – це найкраща нагорода за нашу працю! ????????

Дякуємо всім, хто долучився до цієї події, і ми впевнені, що цей день запам’ятається нашим юним гостям на все життя! До нових зустрічей і нових незабутніх пригод! ????✨ #ДивоДейДляДітей #ДинамоУкраїни
#фстдинамо #динамоспорт