У період з 30 по 31 липня цього року в місті Києві (стрілецький тир «Динамо») був проведений чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з практичної стрільби серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб.
Загальна кількість учасників змагань 41, з них – 10 майстрів спорту України та 4 кандидати в майстри спорту України, які представляли практично всі правоохоронні органи та інші спеціальні служби України, а саме: СБУ, НПУ, НГУ, ДПСУ, ДБР та НАБУ.
За підсумками командної боротьби перемогу здобула збірна команда Служби безпеки України-1, друге місце виборола команда Служби безпеки України-2, а третє – команда Державного бюро розслідувань.
В особистому заліку чемпіонату серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб перемогу святкували: у І стрілецькій вправі – Станіслав Бордюговський, у ІІ стрілецькій вправі – Ігор Ільков, у ІІІ стрілецькій вправі – Устим Петречко, у ІV стрілецькій вправі – Станіслав Бордюговський. Абсолютним переможцем в особистому заліку став Ігор Ільков.
Переможці та призери чемпіонату з практичної стрільби в командному і особистому заліках були нагороджені кубками, дипломами та медалями Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.
Вітаємо переможців і призерів чемпіонатів і бажаємо усім учасникам подальших успіхів !
СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !!