Цими вихідними завершився чемпіонат Європи з водних видів спорту, що відбувся в сербському Белграді. У передостанні змагальні дні динамівські спортсмени принесли до медальних скарбничок українських команд три нагороди.

На першу сходинку п’єдесталу пошани континентальної першості у синхронних стрибках з 10 м вишки піднялися динамівки Ксенія Байло та
Софія Лискун (Київська міська організація). У фіналі змагань дівчата стали першими, набравши 288.78 бала.

Звання віцечемпіона континентальної першості з плавання виборов Михайло Романчук (Хмельницька обласна організація) на дистанції 1500 м вільним стилем. Для Михайла це 10 нагорода рівня чемпіонату Європи з водних видів спорту!

Бронзовим призером у складі збірної команди України у чоловічій  естафеті 4х100 м комплексним плаванням став вихованець Львівської обласної організації Володимир Лісовець. Нагадаємо, що це перша медаль України за
18 років на чемпіонаті Європи з водних видів спорту у чоловічій естафеті 4х100 м комплексним плаванням, востаннє це вдавалося на Євро – 2006 у складі Андрія Олейника, Олега Лісогора, Андрія Сердінова та Юрія Єгошина.

Вітаємо динамівців з нагородами та бажаємо нових успіхів та перемог!