Фізкультурно-оздоровчий інтерактивний захід «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», організований Волинською обласною організацією ФСТ “Динамо” України спільно зі співробітниками секторів ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській обл. та Володимирського районного відділу поліції ГУНП у Волинській обл. і ВОЦФЗН “Спорт для всіх”, завітав до мешканців с. Ласків Володимирської ТГ.
Свято спорту учасники разом із поліцейськими та присутніми розпочали з веселої олімпійської розминки від керівників вищезгаданих організацій – Олександра Хриплюка і Василя Авраменка.
Участь в спортивному заході взяли понад 30 юних спортсменів, які мали можливість спробувати себе у різних видах рухливих естафет на силу, швидкість та активність, взяти участь у перетягуванні линви.
Ювенальні поліцейські пропагували заходи, що сприяють безпечному літньому відпочинку: «Не забуваємо про свою безпеку ні на мить, пам’ятаємо, у який важкий час живемо. Чим більше дізнаємось про збереження власного життя та здоров’я, тим відповідальніше ставитимемося до цього.».
За результатами змагань, найактивніші учасники були нагороджені пам’ятними призами від ювенальної поліції, а всі діти отримали світловідбиваючі елементи для безпеки у темну пору доби та подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській обл.