Відбулося засідання Експертної комісії НОК України з визначення найкращих спортсменів місяця та їх тренерів. Враховуючи досягнення на провідних міжнародних змаганнях в олімпійських видах програми, комісія вирішила наступне. 

«Найкращим спортсменом березня 2023 року» став динамівський фристайліст Дмитро Котовський (Рівненська обласна організація). Дмитро завершив сезон на другому місці у загальному заліку Кубка світу з лижної акробатики. 

Вдруге в поточному році за результатами конкурсу у номінації «Найкраща юна спортсменка» перемагає динамівська біатлоністка Олександра Меркушина (Закарпатська обласна організація). У березні Олександра виборола дві бронзові нагороди юніорського чемпіонату світу: в індивідуальній гонці серед дівчат та у змішаній естафеті (м. Щучинськ, Казахстан); «Найкращим тренером юної спортсменки березня 2023 року» визнано Ірину Меркушину.

Нагадаємо, що Олександра Меркушина та Ірина Меркушина перемогли у номінаціях «Найкраща юна спортсменка» та «Найкращий тренер юної спортсменки» на початку цього року – у січні 2023.

Разом зі спортсменами нагороди отримують Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України за підготовку до змагань Дмитра Котовського та Олександри Меркушиної.

Колектив Товариства вітає переможців з визнанням і бажає подальших успіхів та нових перемог!