Динамівський плавець Михайло Романчук (Рівненська обласна організація) став другим у фіналі на дистанції 1500 м вільним стилем та виборов до скарбнички синьо-жовтої збірної першу срібну нагороду Ігор ХХХІІ Олімпіади! Свою «коронну дистанцію» рівненський спортсмен подолав за 14:40.66 хв.

01.08.2021 02       Динамівський плавець Михайло Романчук (Рівненська обласна організація) став другим у фіналі на дистанції 1500 м вільним стилем та виборов до скарбнички синьо-жовтої збірної першу срібну нагороду Ігор ХХХІІ Олімпіади! Свою «коронну дистанцію» рівненський спортсмен подолав за 14:40.66 хв.

       Відзначимо, сьогоднішнє «срібло» стало для динамівця другою олімпійською нагородою в активі Михайла. Кілька днів тому він здобув «бронзу» на дистанції 800 м вільним стилем.

       Одразу по завершенню фінального запливу на дистанції 1500 м динамівець віцечемпіон Токіо, який приніс до скарбнички української збірної шосту нагороду Олімпійських ігор, Михайло Романчук поділився своїми враженнями після «срібного» фінішу.

        «Є дві медалі – задоволений цим результатом. Вперше за три роки вдалося обігнати німця, але з’явився новий швидший суперник», – відзначив рівненський спортсмен та висловив сподівання, що вже на наступних Іграх зуміє зібрати повний комплект олімпійських нагород. «Дуже тяжкі змагання видалися. Незвичний режим, організм до такого просто не звик. Звичайно, хочеться більшого. Але ми не здаємося, і як би складно не було, будемо працювати й рухатися далі… Як мінімум до Парижа-2024».

Відтаємо динамівця з черговою нагородою та бажаємо нових успіхів!

*За інформацією преслужби НОК України