15 квітня 2021 року на 65-му році передчасно пішов з життя заступник голови Громадської організації «Полтавська обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства  «Динамо» України» БІЛЬЧИЧ Олексій Павлович

       15 квітня 2021 року на 65-му році передчасно пішов з життя заступник голови Громадської організації «Полтавська обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства  «Динамо» України» БІЛЬЧИЧ Олексій Павлович.

       Олексій Павлович народився 18 лютого 1957 року в селі Плішивець Гадяцького району Полтавської області. У 1979 році закінчив Харківський автомобільно-дорожній інститут, у 1994 році Українську державну юридичну академію. Більше 16 років проходив службу на керівних посадах середнього та старшого начальницького складу Дорожньо-патрульної служби ДАІ Полтавського міського управління.                  

       З травня 1997 року та до цього  часу очолював Громадську організацію «Полтавська обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства  «Динамо» України».

       За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, розбудову олімпійського та динамівського руху в Україні йому присвоєно почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» (2020). Нагороджений Подякою Президента України (2004), Грамотою Верховної Ради України (2016),  Почесною грамотою Полтавської обласної ради (2002), Почесною грамотою Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту (2007), Подякою Національного олімпійського комітету України (2018), а також відомчими відзнаками МВС України та ФСТ «Динамо» України.

       Нехай добрий, світлий спомин про Олексія Павловича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! У нашій пам’яті Олексій Павлович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

       Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України та рада ветеранів  глибоко сумують з приводу цієї непоправної втрати та висловлюють щирі співчуття родині померлого. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна світла пам’ять нашому колезі та другу!

Апарат управління ФСТ «Динамо» України