На Кінно-спортивній  базі «Динамо» відбулось  спортивне масове  свято для дітей   «Dynamo. Laser run. Open»

       На Кінно-спортивній  базі «Динамо» відбулось  спортивне масове  свято для дітей   «Dynamo. Laser run. Open»

       Організатором   виступила  Київська міська організація   ФСТ «Динамо» України  за підтримки Федерації сучасного п’ятиборства України, Департаменту молоді та спорту м.Києва, Київського міського відділення НОК України. Чудова,  не по-осінньому  тепла погода,  сприяла емоційному піднесенню  під час заходу, який розпочався олімпійською руханкою. ЇЇ провели: відомі українські спортсмени- представниця Київського міського відділення НОК, майстер спорту  міжнародного класу   з кульової стрільби Олена Чміль   і динамівці – чемпіон світу,    срібний призер Олімпійських ігор – 2016, майстер спорту  України Павло Тимощенко та призер чемпіонатів світу, майстер спорту України Дмитро Кірпулянський.   Судячи з того, який драйвовий настрій  панував  на локації, було очевидно,  що руханка була дуже  вдалою та динамічною. 

       Слід зазначити, що у цьому яскравому та видовищному заході взяли участь не лише  юні спортсмени Києва, а й  команди Львова, Черкас, Житомира,  серед яких переважно були динамівці. 

       Після динамічних вправ  усі учасники мали змогу поспілкуватися з видатними   спортсменами,а також взяти участь у спільній фотосесії.

       Саме з таким позитивним настроєм розпочались змагання з лазер-рану,  що передбачає біг на різні дистанції та стрільбу з лазерної зброї.

       Як зазначив президент Федерації сучасного п’ятиборства України Ігор Панін, цього року через пандемію коронавірусу міжнародний проект «Лазер-ран сіті тур», який проводиться під егідою Міжнародного союзу сучасного п’ятиборства (UIPM), було скасовано. Втім, ФСТ «Динамо» України, як один з головних партнерів ФСПУ, вирішило підтримати проект, який дуже важливий з точки зору  популяризації сучасного п’ятиборства серед дітей та молоді.

       «Сьогодні вчергове переконався, наскільки популярним є лазер –ран у нашій столиці. Особливо серед дітей та молоді. Кількість учасників, позитивні емоції, драйв, який вирує на базі «Динамо», засвідчують, що ми рухаємося у вірному напрямі. Попри  виклики, які ми переживаємо, спортивне життя в Україні триває.» Ігор Панін  підкреслив, що якісне проведення змагань стало можливим завдяки державно-приватному партнерству між громадськими організаціями, спортивними федераціями та органами  влади і  місцевого самоврядування.  «Це перспективний напрямок , який ми й надалі розвиватимемо», – підсумував він.

07.09.2020 02

07.09.2020 03

07.09.2020 04

07.09.2020 06

07.09.2020 07

07.09.2020 05